EYE OF THE TIGER

Slatki boksački prvaci mačjeg svijeta

14.04.2012 u 12:40

Bionic
Reading

Sve ove mačke koje smo našli očito su obožavateljice boksa – od malog Boogera koji se bori protiv svoje sjene do navijača Gizma koji samo zamišlja da je u ringu

Mali mačak Booger marljivo se priprema za svoju sljedeću borbu. Sparira s jedinim dostojnim protivnikom – svojom sjenom.


Za pobjedu je važan talent i trening. Ova maca ozbiljno je shvatila svoju boksačku karijeru, pa se psihički priprema za meč pred ogledalom.


Gizmo nikad nije postigao slavu u ringu, no strastveni je ljubitelj boksa, pa dok prati meč na televiziji, zamišlja da je i sam tamo.


Tiger je mačak koji ima i svoju vreću za boksanje. Vjerujemo da je unutrašnjost njegove boksačke opreme puna mačjih poslastica.


Baš kao i Rocky, ova mačka vježba gdje stigne. Odlučila je svoju vještinu usavršiti na kanti za smeće, no koliko možemo procijeniti, stvarno nema potrebe za tim – precizna je i brza.


Mačka Lucy na trenutke izgleda brže od same sebe dok vježba pred ogledalom. Ova boksačka prvakinja izgleda prilično zastrašujuće dok samu sebe vreba.


Ponekad je bitno jednostavno samo uloviti ritam i udarci samo pljušte. Ovaj mačak je definitivno našao pravu brzinu kojom će vježbati uz pomoć svog vlasnika i komadića papira.


Tiesto je nesumnjivo prvak u svojoj kategoriji. Kartonska cijev koja strši iz smeća vrlo je vjerojatno prije snimanja bila u jednom komadu, no mali tigar udara kao veliki.