tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+11
Pula
+19
Rijeka
+18
Zadar
+19
Split
+19
Dubrovnik
+17

ČISTOĆA JE POLA ZDRAVLJA

Što bolje reklamira šampon od seksi Brazilke pod tušem?

Lijepa Brazilka u bikiniju oprala je kosu u središtu trgovačkog centra u sklopu promocije novog šampona tvrtke Gota Cosmeticos. Jedini komentar koji imamo je da Brazilci znaju kako plasirati proizvod

Datum objave:
29.3.2012 12:18

Zadnja izmjena:
29.3.2012 13:16


Ako u Brazilu ovako izgledaju promocije šampona, voljeli bismo vidjeti što rade kad izbacuju novu liniju donjeg rublja na tržište.

Seksi Brazilka u bikiniju oprala je kosu u staklenom prostoru usred trgovačkog centra pred kamerama, fotoaparatima i mobitelima prolaznika.

Radi se o novom proizvodu tvrtke Gota Cosmeticos, što su mnogi koji su promociju vidjeli na YouTubeu shvatili tek nakon desetak gledanja, pa su onda vjerojatno zainteresirani za proizvod pogledali snimku još desetak puta da vide koliko je kvalitetan i koliko se pjene stvara tijekom pranja kose.

Nakon što se upoznao s odlikama novog šampona, muški dio publike odmah ga je odlučio kupiti – za sebe i širu obitelj.

Mnogi su primijetili da je jedan od kamermana tijekom promocije u jednom trenutku spustio kameru i izvadio mobitel kako bi nastavio snimati šamponiranje. Aplaudiramo mu na marljivosti - to je pravi novinar!182388,179987,179425,175165

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr