Funtime NJUJORŠKI KOMIČARI

Pretvorili vagon podzemne željeznice u spavaća kola

  • Autor: tportal.hr
  • 23.3.2012 9:06:09
  • 23.3.2012 7:30:00

Sad već prilično poznata njujorška kazališna grupa Improv Everywhere u sklopu promocije izložbe muzeja Guggenheim po imenu Stillspotting NYC pretvorila je cijeli jedan vagon podzemne željeznice u spavaća kola. Reakcije su bile pozitivne

Njujorška podzemna željeznica dobila je spavaća kola na jedan dan. Kazališna grupa Improv Everywhere izvela je ovu malu zabavnu šalu u sklopu promocije izložbe Stillspotting NYC muzeja Guggenheim.

Njujorčani koji su imali prilike voziti se u 'spavaćim kolima' uglavnom su fotografirali ljude koji su prilegli na jednom od tri kreveta do svoje stanice. Svaki od kreveta imao je i svoj pokrivač i jastuk.

'Kondukter' je nudio pidžame, maske za spavanje te čepove za uši. Dvoje glumaca koji su se pretvarali da su putnici su, naravno, iskoristili sve pogodnosti spavaćih kola.

Kondukter je dočekivao sve putnike tihim glasom i objašnjavao im da su u posebnim spavaćim kolima te da mogu prileći ako žele. Neki od putnika su čak i povjerovali da se radi o stvarnom eksperimentalnom projektu, no većina je odmah shvatila šalu i uglavnom fotografirala.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više