Funtime BOŽANSKI MIRIS

Papa Benedikt XVI. dobio svoj parfem

  • Autor: tportal.hr
  • 15.3.2012 16:03:18
  • 15.3.2012 11:09:56

Sarah Jessica Parker, Eva Mendes, Katty Perry i papa Benedikt XVI. imaju nešto zajedničko – miris koji je za njih napravila čuvena talijanska kreatorica parfema Silvana Casoli. Za razliku od mirisa napravljenih za holivudske zvijezde, papin parfem neće se moći kupiti

Duhovni vođa više od milijardu katolika dobio je svoj parfem. Papa Benedikt XVI. već je od čuvene Silvane Casoli – talijanske kreatorice parfema – dobio dva mirisa: Vodu nade i Vodu vjere, no ta dva parfema su namijenjena Crkvi, a ne posebno za Svetog Oca, piše Telegraph.

Papa Benedikt XVI. tako se pridružio slavnim ličnostima poput Stinga, Madonne, Sarah Jessice Parker, Eve Mendes i španjolskog kralja Juana Carlosa koji su već surađivali sa Silvanom Casoli.

Mnoge osobe iz holivudskog i glazbenog svijeta odlučuju se za nazive parfema kao što su Ponoćna fantazija ili Vrag, no pretpostavljamo da će papin parfem nositi nešto ozbiljnije i skromnije ime.

Za razliku od mirisa koje su holivudske zvijezde naručile, papin parfem nitko neće moći kupiti, već će ga samo on nositi. Silvana Casoli navodno je uspješno našla miris koji predstavlja papinu ljubav prema šumi i životinjama u Bavarskoj.

'Shvatila sam da srž mirisa mora imati nešto čisto i neokaljano, što će izazivati osjećaj mira', rekla je Silvana Casoli.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više