NAPALJENI KONOBARI

Besplatno pivo za studentice koje pokažu grudi

21.04.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Zaposlenici studentskog bara Sinners u Newcastleu očito pate od viška piva i testosterona. Stavili su natpis iznad šanka na kojem je pisalo da će svakoj djevojci koja im pokaže grudi dati besplatno pivo

Popularni studentski pub The Sinners u Newcastleu došao je na udar medija nakon što se saznalo da dijele besplatno pivo za sve djevojke koje im pokažu svoje golo poprsje. Reagirali su čak i britanski političari. Laburist Denis MacShane izjavio je da sporni bar promovira degradaciju žena, piše britanski Metro.

U razgovoru s ministrom Gerryjem Sutcliffeom, MacShane, kojemu riječ 'sisa' očito predstavlja najgoru psovku, priupitao je: 'Jeste li svjesni da postoji jedno strašno mjesto zvano Sinners, u Newcastelu, gdje su studenti nedavno uočili natpis koji kaže da svaka koja pokaže... riječ počinje sa 's' i završava s 'e'... konobarima, dobiva besplatno pivo?'

Ministar je pak odgovorio da je navedeno ponašanje zaposlenika neodgovorno te da vlada ima mjere za zaustavljanje takve promidžbe.

I dok se vlada bavi nelegalnom razmjenom cica i piva, neki su studenti održali proteste protiv pohotnog osoblja, a predvodila ih je, pogađate, MacShaneova kći. Još jedino preostaje pitanje - tko se tu zapravo promovira?