Funtime IZNAJMLJIVANJE PROSTORA

Čelo za tetoviranje reklame za samo 50.000 eura

  • Autor: tportal.hr
  • 9.3.2012 11:02:24
  • 9.3.2012 8:00:00

Nijemac po imenu Uwe Troschel sanja o gradnji muzeja posvećenog bernardincima. Kako bi to i ostvario, Troschel je odlučio iznajmljivati svoje lice kao reklamni prostor za tetovaže

Koncept iznajmljivanja dijelova tijela kao reklamnog prostora nije nova ideja. Prva je to učinila žena u SAD-u kad je za 10.000 dolara dozvolila da joj se na čelo tetovira Goldenpalace.com.

Uwe Troschel je Nijemac i sanja o tome da otvori muzej posvećen psima bernardincima. Kako bi skupio novac za ostvarenje te ideje, Troschel je pribjegao iskušanoj metodi iznajmljivanja svog lica kao reklamnog prostora.

Za sitnu svotu od 2.000 eura bilo tko može iznajmiti Troschelov nos, za 20.000 eura po jedan obraz, a za 50.000 čelo. Tvrtke koje su zainteresirane za iznajmljivanje cijelog lica morat će platiti okruglih 100.000 eura.

Iako se radi o plemenitoj nakani, nismo sigurni da je Troschel našao najbolji način za prikupljanje novca. On je savršeno zadovoljan svojim planom i nema nikakvih strahova u vezi s tetoviranjem svog lica za novac.

Srećom, psi ljude bolje raspoznaju po mirisu, nego po izgledu, pa će ga bernardinci za koje Troschel sve to radi i dalje prepoznavati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više