VJEČNO MLADA

Upoznajte 70-godišnjakinju koja izgleda kao da ima 40

12.03.2012 u 07:30

Bionic
Reading

Annette Larkin tvrdi da u svojim sedamdesetima izgleda kao da ima 40 jer je veganka koja pije kišnicu. Iskreno, mi ne vjerujemo ni da ima 70 godina, ni da jede sirovo povrće, ali možda smo u krivu

Vječna mladosti, stižemo! Barem vjerujemo da bismo to svi rekli da je tajna sporog starenja u veganskoj prehrani uz čašu kišnice, kako to tvrdi Annette Larkin.

Naravno, umjesto da jednostavno u svoju reklamu umetne vlastiti rodni list s datumom i godinom rođenja (što bi, po našem mišljenju, natjeralo mnoge da odmah otrče po kreditnu karticu i naruče njene knjige), gospođa Larkin radije koristi već uhodanu formulu intervjua s raznim 'guruima za zdravi život'.

Gospodin Larkin ima 54 godine, što znači da se Annette Larkin udala za petnaestak godina mlađeg muškarca. Možda je u tome tajna njenog mladolikog izgleda?

Larkin tvrdi da je izvor njene vječne mladosti i dobrog izgleda veganska prehrana koja se sastoji od sirovog organskog povrća, voća, sjemenki i klica koje sama uzgaja u svom vrtu (koji je ona nazvala 'izvorom mladosti'). Drugim riječima, gospođa Larkin ne jede ništa kuhano.

Drugi bizarni dio njene prehrane je kišnica. Annette Larkin pije kišnicu kojom zalijeva svoj vrt.

No Larkinovi nisu uvijek bili pobornici 'zdravog' života. Štoviše, njen suprug bio je vlasnik tvornice mesa.

Kad je počela sa svojim novim jelovnikom, Annette Larkin navodno se nadala da će imati neke zdravstvene koristi od toga, no nije ni sanjala da će sa 70 godina izgledati kao da nije ni dana starija od 40. Gospođa Larkin već 27 godina jede sirovu hranu i pije kišnicu, a do sada je objavila niz knjiga i DVD-a o 'tajni vječne mladosti'.

Bez obzira na to je li Annette Larkin iskrena u vezi svojih godina ili ne, mi još uvijek mislimo da treba biti otvoren novim iskustvima i metodama, no uz dozu skepse i zdravog razuma.