Funtime UZNEMIRENA KRISTINA

Žena se panično skrivala od kamere uživo

  • Autor: tportal.hr
  • 28.2.2012 12:56:49
  • 28.2.2012 11:28:05

Jadna televizijska djelatnica Kristin upala je u neugodnu situaciju kad se za vrijeme vijesti uživo našla u pozadini voditeljice. Nakon što se prvo ukočila, odlučila je da je najbolja stvar koju može učiniti čučnuti se i sakriti. Zahvaljujući svojoj reakciji, sada je hit na internetu

Kratka snimka televizijske djelatnice po imenu Kristin pogledana je više od milijun i pol puta. Jadna djevojka postala je slavna zahvaljujući svojoj urnebesnoj reakciji kad je shvatila da se našla u kadru kamere koja snima voditeljicu vijesti.

Kristin se prvo ukočila od straha pomalo nalik na mačku pred farovima, a zatim se počela malo pomalo micati kako bi se sakrila od kamere. Nakon što je shvatila da je još uvijek u kadru nesretna televizijska djelatnica se čučnula i pokušavala neuspješno ostati skrivena iza namještaja u pozadini.

Cijelu situaciju primijetila je i sama voditeljica vijesti koja je, kako se situacija razvijala, pokušavala ostati ozbiljna, no očito je da je nakon prvobitnog šoka bila na rubu smijeha. Srećom, mi se nismo morali suzdržavati, pa smo se nasmijali do suza.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više