SAMO ZA VIKEND

Nepoznati počinitelji ugradili jacuzzi na terasu sveučilišta

03.03.2012 u 09:35

Bionic
Reading

U američkom gradu Ann Arbor u Michiganu na terasi jedne od zgrada Sveučilišta Michigan preko noći pojavio se jacuzzi. Da bi stvari bile još više zbunjujuće, velika kada koja je prvi put primijećena u subotu nestala je do ponedjeljka

Misterij jacuzzija koji je prvi put primijećen u subotu na terasi jedne od zgrada Sveučilišta Michigan u Ann Arboru još više je produbio ponovni nestanak velike kade do ponedjeljka. O misterioznom jacuzziju ne zna se ništa osim da je imao posjetitelje za vikend, piše The Michigan Daily

Predstavnik Odjela za računalne znanosti Steven Crang kaže da su svi zbunjeni jer se radilo o vrlo kompliciranoj i kreativnoj šali koja je trajala samo jedan vikend.

Iako se jacuzzi pojavio, pa nestao u samo nekoliko dana, studenti su ga odmah prozvali 'Jacuzzi Boba i Betty Beyster' po paru dobročinitelja koji je sveučilištu dosad darovao oko 15 milijuna dolara. Beystere je to uveselilo bez obzira na to što nisu odgovorni za jacuzzi.

'Očito je da se radi o ljudima koji imaju veze s školom jer su nekako morali dospjeti na četvrti kat i ugraditi jacuzzi na terasu. Jacuzzi u pitanju nije malen i sigurno nije bilo jednostavno prenijeti ga na četvrti kat', dodao je Steven Crang.