Funtime GAJDE SU MU KRIVE

Postoji li luđa izvedba pjesme 'We Will Rock You'?

  • Autor: tportal.hr
  • 26.2.2012 9:14:36
  • 26.2.2012 8:00:00

Australski punk rock svirač gajdi Cam McAzie, poznatiji kao The BadPiper, 2009. posjetio je i Hrvatsku u sklopu turneje s grupom The Power Pipes. McAzie se ponovo našao pred publikom zbog svojih nastupa na emisiji 'Australia's got talent', a nas je oduševio svojom izvedbom Queenove pjesme 'We will rock you'

Kad netko odjene kožni kilt i 'marte', a na glavi ima rokezu, pa povrh toga uzme gajde u ruke i zasvira 'We will rock you' od Queena, onda odmah znamo da će biti hit na YouTubeu.

Tko god je gledao 'Gorštaka' s Christopherom Lambertom iz 1986. ili 'Legenda o vitezu' s Heathom Ledgerom, nesumnjivo je uživao i u ovoj izvedbi australskog punk rock svirača gajdi poznatog pod umjetničkim imenom The BadPiper.

Finalist emisije 'Australia's got talent' Cam McAzie već 15 godina profesionalno svira gajde iz kojih ponekad i suklja plamen. Do sada je posjetio Kanadu, SAD, Japan, Austriju, Njemačku, Italiju i Hrvatsku.

The BadPiper na raspolaganju je u bilo kojoj zemlji za bilo koji festival, vjenčanja, sprovode, te sve oblike tuluma i društvenih okupljanja – čak i onih protudruštvenih.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više