OPASNA VOŽNJA

Pogledajte zabavne reakcije na lift bez dna

17.02.2012 u 11:08

Bionic
Reading

Britanski zabavni park Alton Towers našao je još jedan način da prestraši i zabavi – u jednom od liftova u londonskom trgovačkom centru stvorio je trodimenzionalnu iluziju da ne postoji pod

Posjetitelji londonskog trgovačkog centra imali su priliku osjetiti kako je to kad im zastane knedla u grlu. U jednom od liftova u šoping centru umjetnik koji radi za zabavni park Alton Towers stvorio je trodimenzionalnu iluziju da nema poda.

Koliko je umjetnikovo predočenje lifta bez dna bilo uspješno, može se vidjeti na snimci. Naravno, posjetitelji trgovačkog centra nikad nisu bili ni u kakvoj opasnosti.

Zabavna ideja nastala je u sklopu promocije nove vožnje u zabavnom parku Alton Towers po imenu Nemesis Sub-Terra. Šefovi zabavnog parka htjeli su, između ostalog, vidjeti kako će posjetitelji reagirati te koliko će biti preplašeni.

'Duboko mračno okno nije nešto što očekujete u dizalu trgovačkog centra. Na trenutak sam bio uplašen, no brzo sam shvatio da je u pitanju zabavni trik', rekao je jedan od posjetitelja.

Oni posjetitelji koji su među prvima vidjeli lift 'bez dna' neko su se vrijeme zadržali u blizini da bi promatrali reakcije drugih posjetitelja.

'Nemesis Sub-Terra je jedna od najstrašnijih vožnji u Alton Towersu. Zaista smo htjeli testirati koliko britanska publika može izdržati. Pri stvaranju iluzije dizala bez dna na umu smo imali strahove od mraka, visine te uskih prostora. Reakcije posjetitelja su dosad bile oduševljavajuće i jedva čekamo doznati što će se dogoditi kad publika vidi pravu vožnju u zabavnom parku', rekla je šefica marketinga u zabavnom parku Alton Towers, Katherine Duckworth.