Funtime ZOV DIVLJINE

Muškarac trenira da bi postao Tarzan

  • Autor: tportal.hr
  • 1.2.2012 9:33:59
  • 1.2.2012 7:00:00

Nema sumnje da je previše vremena prošlo otkad je snimljena zadnja filmska verzija Tarzana. To mišljenje očito dijeli i DeWet Du Toit koji u Južnoafričkoj Republici svakodnevno vježba da bi postao što sličniji čovjeku-majmunu iz romana Edgara Ricea Burroughsa

DeWet Du Toit, 24-godišnji muškarac iz Južnoafričke Republike, toliko je opsjednut Tarzanom da provodi dane njišući se na lijanama i granama drveća, jašući slonove i jedući plodove koje nađe u prirodi, baš kao pravi fiktivni lik.

DeWet je godinu dana proveo u Engleskoj i radio kao čuvar i dostavljač, ali se vratio u rodnu Afriku, gdje je uniformu zamijenio za krpicu oko struka u namjeri da postane pravi Tarzan. Fan je još od djetinjstva koje je proveo u Namibiji, gdje je njegov otac skupljao knjige i stripove o Tarzanu te ga tako zarazio ljubavlju prema tom liku.

Njegov najbolji prijatelj je slon Shaka, a Du Toit provodi više vremena s majmunima i zebrama nego s ljudima. Iako mu je jasno da mnogi misle da nije u potpunosti normalan, on zna da je to ono za što je rođen.

Počeo je ozbiljno trenirati prije više od četiri godine, a otada je već dobio ponude da se pojavi u ulozi gospodara džungle na konvencijama koje se u SAD-u organiziraju za ljubitelje Tarzana. Iako se baš ne radi o holivudskoj karijeri o kojoj sanja, i to je korak u pravom smjeru.

Kad ne živi kao Tarzan, nezaposleni bodibilder DeWet Du Toit provodi vrijeme s obitelji.





  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više