CIJENA – PRAVA SITNICA

Homer Simpson od ljepila na eBayju za 18.643 kune!

27.01.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Možda ova svjetska ekonomska kriza i nije tako strašna kad ima ljudi koji su spremni platiti 18.643 kune (a možda i više) za komadić ljepila koji podsjeća na lik Homera Simpsona. Bilo kako bilo, dvojica anonimnih kupaca ratuju za slučajni kipić od Uhu ljepila, a sretnik koji ga je stavio na eBay dobro će zaraditi

Obožavatelji Homera Simpsona na britanskom eBayju već su ponudili nevjerojatnih 2.051 funtu (18.643 kune) za komadić Uhu ljepila koji sliči na čuvenog animiranog lika. Mali slučajni kipić od ljepila visok je samo jedan centimetar, a na prodaju ga je stavio Christopher Herbert iz sjevernog Londona.

Svoje 'umjetničko djelo' Herbert oglašava kao nešto što će upotpuniti zbirku svakog pravog obožavatelja Homea Simpsona.

'U pitanju je vjerna kopija glave Homera Simpsona napravljena od Uhu ljepila! Vrlo je mala – oko jednog centimetra od vrata do tjemena – no ćelavost, velike oči i osmijeh su lako prepoznatljivi. Svaka zbirka pravih ljubitelja Simpsona je nepotpuna bez ovoga', napisao je Herbert na eBayju.

Licitacija je možda počela smiješnom cijenom od 99 penija (oko devet kuna), no dvojica anonimnih ponuditelja ponudu za komadić ljepila podigli su na nevjerojatnih 2.051 funti do 26. siječnja, a licitacija neće biti gotova do 30. siječnja.