TED ZLATNOG GLASA

Najpoznatiji beskućnik na svijetu preokrenuo život

14.01.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Sjećate li se Teda Williamsa – beskućnika zlatnog glasa koji je prije godinu dana otkriven na ulicama Columbusa u Ohiu kako prosi na duhovit način? Ako ste se pitali što se dogodilo s njim otkad je napustio život u kartonskoj kutiji, slijedi dirljiv odgovor sa sretnim završetkom

Ted Williams, poznat i kao beskućnik sa zlatnim glasom, prije godinu dana spavao je pod mostovima u šatorima i bio ovisnik o drogi. Onda se dogodila sretna slučajnost da ga je na ulici dok je prosio ugledao novinar dnevnih novina, snimio kamerom te stavio na internet.

Williams se ubrzo našao u mogućnosti da vrati svoj stari život prije nego što je postao beskućnik i ovisnik, a to su mu omogućili ljudi koji stoje iza emisije 'Entertainment Tonight' koja mu je dala posao. Nažalost, iako se tada činilo da mu je život krenuo nabolje, Williams je još uvijek imao problem s drogom pa je završio na liječenju.

Danas Ted Williams slavi prvu godišnjicu veze sa svojom djevojkom u svom novom domu u Dublinu u Ohiju, gdje radi za New England Cable News u svom kućnom studiju. Williams je neopisivo sretan zbog toga što su crne godine iza njega i svaki dan je zahvalan za novi početak koji mu je pružen.

Osim što ima posao, djevojku i prekrasan dom, Williams je pokrenuo dobrotvorni fond, završio pisanje knjige te traži nekoga tko će mu omogućiti da snima reality emisiju pod nazivom 'Druga prilika za život'.