KOJI MAHER

Lopov parkirao auto na krov kuće

10.01.2012 u 14:00

Bionic
Reading

Jeanell Ricks čuvala je svog nećaka kad je čula strahovitu buku i osjetila nešto poput potresa. Ono što nije odmah shvatila bilo je da je Benjamin Tucker krivo skrenuo i uspio slučajno 'parkirati' ukradeni auto na krov kuće. Nespretnog vozača uskoro je privela kalifornijska policija

Kad je Gary Brar primio poziv da mu je na kući 'parkiran' auto, mislio je da se netko šali s njim. No, nakon što je pogledao na internetu svoj posjed, imao je što vidjeti – netko je nekako uspio vozilom dospjeti na krov njegove kuće.

U trenutku kad je nespretni 25-godišnji kradljivac automobila Benjamin Tucker sletio na krov, u kući je bila Jeanell Ricks koja je čuvala svog nećaka. Ona je, zbog buke i pomicanja cijele kuće, mislila da se radi o potresu.

Tucker koji je prebrzo vozio pogodio je kamenje i panj na ulazu u vrt, zbog čega mu je vozilo poletjelo i završilo na krovu kuće. Kradljivac je pobjegao s mjesta nesreće i pokušao se sakriti kod svoje bivše djevojke, no kalifornijska policija ga je ubrzo našla i uhapsila.

Benjaminn Tuckera čeka suđenje za krađu vozila te bijeg s mjesta nesreće koju je skrivio.

'Policajac sam već 22 godine i nikad nisam vidio ništa slično', rekao je Anthony Martinez koji radi u Fresnu.

Netko je u šali rekao da je Djed Mraz vozio auto koji je završio na krovu kuće. Vozilo je na kraju dizalicom skinuto s krova.

Nitko nije ozbiljnije povrijeđen, a šteta na kući je minimalna.