NE DOGODILO TI SE

10 naj baksuza za vrijeme seksa

08.01.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Mogli bismo se retorički zapitati što ima ljudima biti neugodno jednom kada se zateknu goli u klinču i pod parom sirovih strasti, no brijemo da su nepisani paragrafi rituala zavođenja tek kratki predgovor u usporedbi s ritualom seksa. U potonjem se i najslobodniji duhovi vode brdom konvencija i svašta nešto može krenuti po zlu. Probrstili smo golišave neugodnjake koje su hrabri pojedinci postali po domaćim forumima. Bilo je tu svega, od znatiželjnih cucaka i grčeva pa sve do zalutalih čikova i nečega što bismo jedino mogli definirati kao analnu nekorektnost. Brifirajte se

Ljubopitljivi ljubimci
Najnormalnija stvar da vašeg prirodno znatiželjnog cucka odjednom strahovito zanima što mu to vlasnica radi u krevetu, zašto stenje, uzdiše i generalno se nalazi pod kutevima koji su zanimljivi čak i u svijetu pseće geometrije. Nemali broj parova morao je tako shvatiti u nekoj oznojenoj sekundi da u njih zuri kućni ljubimac na par centimetara udaljenosti. Ljubomora, voajerizam ili čista želja za novim spoznajama? Nikada nećemo saznati.

Grč
Kao da nije dovoljno da se grčimo jedni po drugima u veseloj razmjeni tjelesnih tekućina, još ekipu mora spopasti grč u nozi ili ukliješteni živac ispod lijeve lopatice. Ništa tako brzo i tako bolno ne ubija uspon do orgazmičkih zvijezda. Svima s upitnim mišićnim tkivom savjetujemo da se drže provjerenih zapadnoeuropskih poza koje su, uostalom, dokazale svoju efikasnost činjenicom da Europljani još nisu izumrli. Ili barem dok ne prođu tečaj joge. Naime, sve je to lijepo nacrtano u Kama Sutri, no zakoni fizike otkriveni su na Zapadu. Jasno da kažnjavaju one koji odjednom i pod svaku cijenu žele prebjeći na Daleki istok.

Rodbinski ulet
Nije Freud bez veze drvio o isprepletenosti erosa i thanatosa. Seks je najbolji kada se nema vremena, kada se nema gdje i kada može završiti kobno. Ples po adrenalinskoj žici mnogima se obio o glavu s neneadanim uletima sestre/strica/staraca/ćukunbake u sobu. Ili se škvadra išla faćkat po WC-ima šoping centara, javnim graražama ili liftovima gdje su ih na red pozvale čistačice i ini nedužni prolaznici. Postoji puno psihičkih stanja koji djeluju kao afrodizijak, no osjećaj srama definitivno nije jedan od njih.

Voajeri s fukodroma
Previše ljudi, premalo para. Što to znači? Pa to da je prosječnom građaninu automobil još uvijek najdostupniji prostor za seksualni obračun. Zemlja nam je krcata tzv. fukodromima tj. mračim zabačenim parkiralištima, slijepim ulicama, šumovitim urbanim zonama gdje se magle stakla i cvile amortizeri. Problem je što za njih znaju i dežurni javni drkači te se svakom iskusnijem fukodromcu barem jednom dogodilo da u njega zuri tip s druge strane stakla. Manijakalne spodobe iz mraka redovito daju petama vjetra nakon što ih skužite, no mala je to cijena za ubijeni libido.

Neposlušni čik
Analogije muškog uda i pljuge su neprebrojive, no ono malo iznimki se hoće urezati u pamćenje. Barem u jednom slučaju poslovična cigareta nakon seksa slučajno je završila neugašena na partnerovim genitalijama. Nije toliko riječ o baksuzu, koliko o nenadanoj depilaciji popraćenoj urlikom, no ne možemo se ne složiti s vlasnicom posta (koja je ujedno bila i vlasnica cigarete) da ne postoji bolji razlog da prestanete pušiti. Doslovce, dakako. Višak slobodnog vremena može se lijepo iskoristiti za otkrivanje svih analognih značenja te riječi.

Štikle, četke i koprive
Po svim zakonima slapstick komedije, potrebno je vrlo malo ne bi li kozmički trenutak strasti bio banalno dokinut. Dovoljno je stati na stršeću petu izuvene štikle ili herojski baciti dragu na krevet, a ona se našpranji na četku za kosu. Dali bi se ispisati čitavi tomovi o priglupim stvarima koje su se našle na putanji između dvaju međunožja, baš kao što su se parovi izubijali na rubovima namještaja, mjenjačima, granju ili koprivama. Kao što su nas naučili češki filmaši, baksuzni seks je vrlo poželjna forma razmnožavanja, da ne pričamo o dramaturškom potencijalu. Šteta što ga je velika većina doživjela bez uključenih kamera.

Čuvaj se frendove sestre
Zašto? Pa zato što bi usred koitusa i s njezinom facom u krupnom planu mogao skužiti koliko zapravo liči na tvog frenda. A onda... Onda reci zbogom daljnjoj erekciji, osim u slučaju da te frend ne uzbuđuje ništa manje. Doduše, možda je tip i jedini razlog što te žena pali. Koliko god da je mozak najžešća erogena zona i izvor napaljive fantazije, jedanko je kriv za instant impotenciju i bizarne koincidencije viška mašte. Malo je toga na ljudskom tijelu seksipilno, gledano iz mikroskopske perspektive. Ostani na visini zadatka.

Tampon zona
U bujici alkohola, strasti i nezdravog razuma, svašta se nešto uglavilo u genitalnim dubinama, no da frajer ne skuži kako cura ima tampon i da cura isto zaboravi priopćiti nadobudnom ševcu s tuluma, to je već tema za ambulantno osoblje. Zalutale mobitele, banane i pikule nećemo ni spominjati. Kad smo već kod materijala za podizanje raspoloženja, pripazite na nutele, džemove, paštete ili sir i vrhnje, što vas već puca. Stvari se, naime, hoće zapackati, pa bi se kratka ekstaza eksperimentiranja mogla vrlo lako pretvoriti u dugotrajni bijes zbog prikrivanja tragova i pranja veša.

Krivo ime
Fakat je lijepo da se za vrijeme seksa ljudi imaju potrebu nazivati imenom, to bi, kao, trebalo dodati na intimnosti. No da, nije neka fora kad saznate da navodna bliskost ima više veze s refleksima ili, u nešto depresivnijoj varijanti, sa seksualnom fantazijom vezanom uz drugu osobu. Tako Ivan postaje Petar, a Maja Ksenija, negdje na pola minute prije orgazma. Naše rješenje je jednostavno. U želji da pokažete partneru kako vam je ful jedinstven, obratite mu se između dvaju uzdaha s punim JMBG-om. 'Ah, 2503982330073, tako si dooobar...' Nema šanse da vam se omakne.

Analna nekorektnost
Situacija sljedeća: u žiži pipanja, slinjenja i sve tako nečeg, tip je najnormalnije uputio prst u donji dom ženskog međunožja. Stvar neupitna po svim konvencijama dobrog seksa. Ali, avaj, u trenutku kada je cura poželjela uzvratiti istom mjerom, frajer je skočio kao popaljen strujom i zbrisao u nepoznatom pravcu. Epilog – izbjegavao je znatiželjnog komada sljedećih nekoliko mjeseci. Za curu pretpostavljamo da je oćelavila oko tjemena od češkanja po glavi, potom umrla od smijeha i u novom životu veselo nastavila potragu za nešto zaigranijim tipovima. Guznom paničaru, pak, toplo savjetujemo da si kupi japansku silikonsku lutku. To je, očito, maksimum angažmana koji je u stanju podnijeti.