ZARAZNE KAO HUNJAVICA

Najbolje viralne snimke 2011.

19.12.2011 u 13:00

Bionic
Reading

Kako vijesti ne moraju uvijek biti smrtno ozbiljne, mi smo tu da vas obavijestimo o možda manje važnim, ali zato više zabavnim događajima. Ovogodišnje najpopularnije snimke s interneta prema izboru britanskog Telegrapha (uz nekoliko naših intervencija) uključuju čovjeka-psa, čuvenog lovačkog psa Fentona, bebu koju mamino brisanje nosa iznimno plaši i još mnogo toga. Pogledajte!

Fenton

Nezaboravni labrador koji goni jelene u Richmond Parku u Londonu sigurno će vas dobro nasmijati. Obratite pažnju na njegovog vlasnika koji viče za njim.


Čovjek-pas koji je stvarno gladan

Snimka čovjeka koji hrani svog psa uz vrlo jednostavan trik s košuljom postala je hit, a čista je sreća da je Bizzlevom vlasniku bilo dosadno jedne nedjeljne večeri kad se odlučio snimiti ovaj filmić.


Mačka koja hoda na dvije noge

Mačka koju je internet prozvao reinkarnacijom kralja popa, a mi u Funboxu Igorom jer nas podsjeća na grbavog pomagača doktora Frankensteina, nesumnjivo će i vas na nekoga podsjetiti.


Miš koji hrče

Nema baš puno smisla reći išta više od naslova. Trebate samo pogledati malog uspavanog miša koji hrče i sve će vam biti jasno.


Biciklist kojeg je oborila antilopa

Evan van der Spuy vjerojatno se opako zamjerio antilopama kad se ovaj kopitar tako zaletio na njega. U čemu je pitanje i zašto je došlo do ovog bizarnog sukoba, vjerojatno nikad nećemo saznati, ali jedno je sigurno – nitko od nas neće skoro ići voziti biciklističke trke u Južnoafričkoj Republici.


Beba koja je prestravljena maminim puhanjem nosa

Nijedan popis viralnih snimki ionako nije potpun ako nema barem jednu bebu. Dijete koje raširenih očiju prati svoju mamu koja puše nos definitivno zaslužuje svoje mjesto na ovoj listi s više od 27 milijuna gledanja na YouTubeu.