PUSTINJSKA ROMANSA

Pogledajte zaljubljenu devu koja sluša svoje srce

16.12.2011 u 12:31

Bionic
Reading

Životinje često čine zabavne i neočekivane stvari pred kamerama. Među takvim duhovitim trenucima našla se i snimka intervjua dvojice muškaraca od kojih se jedan iznenada našao u centru pažnje vrlo zainteresirane deve

Gdje uopće početi s kratkom snimkom intervjua u kojem se jedan od dvojice muškaraca iznenada nađe u ljubavnom zagrljaju deve?

Pristojni 'sramežljivi' gospodin pokušava izbjeći incident pretvarajući se da se ništa ne događa dok mu deva pokazuje znakove nježnosti trljajući svoju glavu o njegovu.

No nakon što je objekt njene ljubavi taman pomislio kako će sve dobro proći i kako će se intervju normalno nastaviti deva ispusti vrlo glasan zvuk kojim je vjerojatno jadnom muškarcu dala do znanja da je njihov prvi izlazak dovoljno potrajao te da je vrijeme za nešto konkretnije.

U sljedećoj sceni muškarac u punom trku bježi od deve prema terencu. Nakon što njegov prijatelj neko vrijeme traži ključeve od auta i zatim napokon nesretniku otključa vozilo, deva ga razočarano gleda kroz staklo.

Ah, sve prave su ljubavi tužne!