NIJE VIC

Trampolin prošao ispred iznenađenog Škota

09.12.2011 u 09:57

Bionic
Reading

Zamislite da ste u kući, stojite pokraj prozora i mobitelom snimate što se događa vani dok kroz grad šiba vjetar koji postiže čak 260 kilometara na sat. A onda ugledate trampolin koji se kotrlja niz ulicu. Upravo se to dogodilo Conoru Guichanu iz Cowdenbeatha, a njegova reakcija već je obišla svijet

Ovih dana Škotsku tuče uragan Bawbag (lokalna šatra za mošnje) i ljudi su se povukli u svoje domove da bi izbjegli bijes vjetrova koji postižu i do 260 kilometara na sat. No iako je gnjev prirode otjerao ljude s ulica, neki od njih snimali su zastrašujuću snagu vjetra koji je na gradskim ulicama ljuljao telegrafske stupove.

Upravo u takvim uvjetima Conor Guichan mobitelom je snimao iz sigurnosti svog doma u Cowdenbeathu u Škotskoj što se događa s druge strane prozora kad je ulicom naišao – trampolin.

Iznenađeni Škot svojom reakcijom oduševio je ljude širom svijeta nakon što je kratki film stavio na internet. Za samo nekoliko sati snimka trampolina koji se kotrlja niz ulicu i Guichanov komentar više od 10.000 puta preporučen je na raznim stranicama Facebooka.

Nije čudno to da je kratki film izazvao oduševljenje s obzirom da je kratak, sadrži iznenađujući trampolin i simpatičnu reakciju Conora Guichana.