TRAPAVA USTA

Pogledajte najnespretniji poljubac ikada

30.11.2011 u 11:05

Bionic
Reading

Tek vjenčani parovi koji se ljube u kratkom promotivnom filmu za novi reality show Virgin diaries (Djevičanski dnevnici) postali su slavni prije nego što je serija uopće emitirana na televiziji. Naime, njihovi poljupci su bili toliko nespretni da su izazvali salve smijeha i odmah postali hit na YouTubeu

Nova reality serija Virgin diaries, koja će se uskoro početi emitirati na američkom TLC-u, na internet je stavila kratki promotivni film zahvaljujući kojem su natjecatelji već postali slavni. Parovi koji zbog religijskih stavova ili neobičnih životnih stilova nisu nikada ni sa kim imali prilike biti intimni, snimljeni su u strasti prvog poljupca, piše Daily Mail.

Nakon što smo vidjeli kako izgledaju ti nevjerojatno nespretni poljupci, zaključili smo da je sva sreća što se novi reality show emitira na obrazovnom programu. A nismo bili ni jedini koji su se dobro nasmijali na fizičke izljeve ljubavi novopečenih televizijskih parova.

Otac jedne od nevjesta zakopao je glavu u ruke dok su ga potresale salve smijeha, a publika na internetu još uvijek diskutira je li riječ o namještenim poljupcima ili su stvarno u pitanju neka od najnespretnijih ljubljenja koje su ikad vidjeli.

Bolje je ne pitati kako je prošla prva bračna noć.