KAD KOČNICE OTKAŽU...

Pijani pastor vrijeđao vjernice na forumu

06.04.2009 u 14:15

Bionic
Reading

Umirovljeni pastor Švedske luteranske crkve prijavljen je jer je pijan na kršćanskom online servisu za upoznavanje vrijeđao žene

'Izgledaš kao da imaš bradu',' izgledaš stvarno jadno i žalosno', 'sigurno moraš plaćati seks', samo su neki od komentara umirovljenog pastora koji je, očito pod utjecajem čašice previše, otpustio kočnice i vjernicama rekao što zaista misli o njima.

Svoja je briljantna zapažanja izrazio u chatu na stranici za upoznavanje 7EHimlen (Sedmo nebo), prenijele su lokalne novine Smålandsposten.

Naravno, pastorovi kolege nisu dobro primili njegov postupak pa su ga prijavili nadležnima u katedrali u Växjöu na jugu Švedske. Oni bi krajem travnja trebali odlučiti o pastorovoj sudbini. Zbog incidenta prijeti mu izbacivanje iz službe.

Pastor je požalio i ispričao se za svoje postupke te se opravdao činjenicom da je u tom trenutku bio prilično pijan: 'Cijela je epizoda glupa, jadna i vrijedna žaljenja!' Ako je vjerovati da Bog čuva budale i pijance, onda se pastoru možda i posreći...