Funtime DVORAC ZA SINA

Aristokrat traži ženu koja bi mu rodila nasljednika

  • Autor: A. S.
  • 6.4.2009 11:24:51
  • 6.4.2009 10:50:00

Ekscentrični britanski aristokrat sir Benjamin Slade u 62. se godini zabrinuo za nastavak svoje obiteljske loze te traži ženu koja će mu podariti nasljednika. Žene iz država koje počinju slovom 'i', pripadnice komunističke ideologije, Romkinje, Francuskinje, Afrikanke i homoseksualke ne dolaze u obzir, pa se ne trebaju ni prijavljivati

Sir Benjamin Slade živi u omanjem dvorcu iz 13. stoljeća u Somersetu, vrijednom oko sedam milijuna funti, i svoje je imanje spreman prepustiti dobroj, desno orijentiranoj ženi koja bi mu bila voljna pomoći u održanju obiteljske linije.

'Trebam muškog nasljednika, ja sam posljednji iz naše loze. Otac bi mi bio šokiran, to je velika sramota. Kad umrete bez nasljednika, običaj je mačem presjeći na pola obiteljski grb istaknut na lijesu, pa se netko od prisutnih dočepa polovice. Grozno', rekao je Slade za Daily Mail.

'Ne bi trebale biti Romkinje, a ni čitateljice Guardiana. Afrika također ne dolazi u obzir, a ni zemlje koje nemaju zelenu boju u zastavi, koje počinju slovom 'i' ili ljudi koji zimi ne nose kapute. Island, Irska, Izrael, Iran, Irak – sve to otpada. Ne želim odlaziti na odmor u te zemlje i ne želim imati posla s njima. E da, surogat majka ne bi smjela biti suviše ekscentrična jer sam ja dovoljno ekscentričan, pa tko zna kakvo bi dijete ispalo', objasnio je Slade svoje bizarne zahtjeve.

Sir Benjamin je rekao da ima devetomjesečne zalihe smrznutih spermića koji čekaju pravu ženu. Iz ponude je također isključio Francuskinje, narkomanke i homoseksualke. No, kad nudi sedam milijuna funti, čovjek valjda smije biti izbirljiv...

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više