HRANITI I ZALIJEVATI SVAKIH PAR SATI

Žena stavila supruga na internetsku prodaju

23.11.2011 u 10:31

Bionic
Reading

Alyse Baddley iz Utaha nedavno je stavila svog supruga Kylea na prodaju na site Craigslist jer se po cijeli dan samo igra na računalu. Ono što je najmanje očekivala je ogroman broj odgovora i raznih ponuda

Dvadesetjednogodišnja Alyse Baddley iz Logana u Utaha nedavno je ponudila svog supruga Kylea na internetskoj stranici Craigslist jer se po cijeli dan samo igra na računalu. Napisala je da je voljna pristati na dobru cijenu ili razumnu trampu, izvještava KDFW.

'Prodajem svog 22-godišnjeg supruga. Voli jesti i igrati se na računalu cijeli dan. Lako se održava – treba ga samo nahraniti i zaliti svakih tri do pet sati. Budući dom Kylea Baddleyja mora imati internet i prostor gdje će se igrati', napisala je Alyse Baddley ispod svoje ponude.

Prije nego je stvarno stavila svog supruga na prodaju, Alyse je obavijestila svoju punicu da će to učiniti.

'Provodi toliko vremena igrajući novi Call of Duty: Modern Warfare 3 da ću ga prodati na Craigslistu', rekla je Alyse svojoj punici.

Na njeno ogromno iznenađenje Alyse je primila velik broj ponuda, te suosjećajnu poštu mnogih ljudi.

'Oglas je bio šala. Ja volim svog supruga i on voli mene. Nije mi bilo na kraju pameti da bi mi se netko mogao javiti, no dobila sam ogroman broj odgovora što je stvarno odlično', rekla je Alyse Baddley.

Kyle Baddley je u međuvremenu smanjio svoje igranje i za Dan zahvalnosti vodi svoju suprugu na putovanje u Floridu.