Funtime POSLJEDNJIH 16

Hrvatica u finalu za posao iz snova

Broj kandidata za posao snova - čuvara otoka na australskom Velikom koraljnom grebenu - sveden je na završnih 16, među kojima je trećina žena, uključujući i Mirjam Novak, Hrvaticu iz Bavarske

Kandidati koje je odabrao organizator natjecanja, turistička zajednica australske države Queensland, bit će idući mjesec pozvani na otok Hamilton na završni razgovor za posao. Turistička zajednica, koja je pokrenula ovu propagandnu kampanju u obliku natječaja za radno mjesto, priopćila je u petak da je kvaliteta prijavljenih takva da su za intervju izabrali 16 umjesto planiranih 10 kandidata.

Pobjednik natječaja bit će objavljen 6. svibnja, a polugodišnji posao počinje 1. srpnja. Za čišćenje bazena, hranjenje riba i pisanje bloga u kojem će svijetu prenositi osobne dojmove o Hamiltonu kao mjestu za odmor sretni će pobjednik dobiti šesteroznamenkastu plaću u australskim dolarima i plaćene putne troškove.

Kako je ocijenjeno, u najuspješnijoj turističkoj promociji dosad 34.634 ljudi poslalo je prijavu u formi videa dugog 60 sekundi. Svi pozvani na razgovor mlađi su od 40 godina, nitko nije s Bliskog istoka, Afrike niti Južne Amerike, a samo je dvoje Australaca. Finaliste se može upoznati na internetskoj stranici Islandfreejob.com.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više