Funtime MALA TARZANICA

Upoznajte djevojčicu koja dijeli krevetić s lavićem

  • Autor: tportal.hr
  • 8.11.2011 11:05:43
  • 8.11.2011 10:20:32

Mala djeca često priželjkuju nemoguće ljubimce kao što su poniji, tigrovi i tomu slično, no dvogodišnja Maddi Robinson svoj krevet dijeli s lavićem. Za neobičnog ljubimca može zahvaliti svojim roditeljima – vlasnicima zoološkog vrta Darling Downs u Australiji

Iako je lavić s kojim mala Maddie Robinson živi i dijeli krevet velik skoro kao i ona sama, njezini roditelji nisu zabrinuti – oni su joj i donijeli kudravog ljubimca. Lavić Sassie star je samo nekoliko tjedana, a djevojčičini roditelji – vlasnici zoološkog vrta Darling Downs u Australiji - donijeli su ga kući jer je njega i njegovog brata majka lavica napustila.

Dva od četiri mladunčeta sada žive u domu Robinsonovih i prave društvo njihovoj dvogodišnjoj kćeri koja uživa u igri s njima. Mladunci provode dane izležavajući se na kauču u kući i spavajući na podu dnevne sobe.

Maddi je sretna što može pomoći roditeljima koji cijelo vrijeme paze na živahnu mlađu generaciju.

'Trenutno je Maddi ta koja je malo grublja u igri s njima. Uvijek joj govorimo da mora biti nježna prema lavićima jer uskoro će mladunci biti veći od nje', rekla je Stephanie Robinson.

Kad lavići budu dovoljno veliki, Sassie i Maddi morat će se razdvojiti, no dvogodišnjakinja i njezina 'mačka' zasad su najbolji prijatelji.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više