U PROZIRNIM ŠTIKLAMA

Fotografirala duhove kako se seksaju

04.11.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Četverogodišnja Kimora svojim je mobitelom fotografirala duhove koji su na stolu u dnevnoj sobi njezine bake Dianne Carlisle radili nešto što djevojčica nije trebala vidjeti. Prema bakinim riječima, jasno je o čemu se radi zbog nogu u zraku i prozirnih štikli na njima

Stanovnici Euclida u Ohiju ne samo da su možda fotografirali jedinstven dokaz da duhovi postoje, već su odmah ulovili i skandal u životu poslije smrti. Četverogodišnja Kimora svojim je mobitelom snimila nešto što su kasnije objasnili kao 'prozirni snošaj' na stolu u dnevnoj sobi njezine bake Dianne Carlisle, piše The Sun.


'Jasno se vidi da se seksaju. Vide se ženine visoke pete', rekla je Dianne.

Taj vrlo neobičan uvid u živahne aktivnosti poslije smrti iznenadio je Dianne koja tvrdi da je već imala iskustva s duhovima, no ništa slično snošaju na stolu.

'Nikad nisam vidjela nešto ovakvo. Je li uopće moguće da duhovi nešto osjećaju dok se seksaju?', komentirala je Dianne.

Prema riječima Dianne Carlisle, prije nekoliko godina njezina kćer De'Onna Burnett i ona vidjele su duha koji je samo stajao pred njima. Dianne je također snimila misterioznu pojavu kad je samu sebe fotografirala u ogledalu. No možda najšokantniji kontakt koji je Dianne imala s 'drugom stranom' dogodio se kad joj je pokojna sestra na mobitelu ostavila govornu poštu u kojoj je rekla da je voli.

Ako vjerujemo da se duhovi vraćaju među žive zbog nedovršenog posla, više je nego jasno što dvoje koje je mala Kimora snimila nisu stigli obaviti dok su bili živi. Pitanje je samo je li duhovima snošaj na stolu u dnevnoj sobi Dianne Carlisle bio toliko važan da su ostali još neko vrijeme na Zemlji ili su samo ubijali vrijeme prije konačnog odlaska.

Film o Kiorinom i Dianninom susretu s nadnaravnim možete pogledati ovdje