Funtime UPUTE ZA KORIŠTENJE

Kako imati siguran seks s vampirom?

  • Autor: tportal.hr
  • 3.11.2011 13:26:59
  • 3.11.2011 12:00:00

Američki neprofitni ogranak jedne od najvećih međunarodnih organizacija koje promoviraju zdrav i siguran seks Planned Parenthood Federation of America (Američko udruženje planiranog roditeljstva) izdao je izjavu za medije u kojoj upozorava i savjetuje kako biti intiman s vampirima

U izjavi za medije američki neprofitni ogranak jedne od najvećih međunarodnih organizacija koje promoviraju zdrav i siguran seks Planned Parenthood Federation of America upozorio je i dao nekoliko savjeta kako se zaštititi tijekom intimnog odnosa s vampirom.

Kako je trenutno popularnost vampira dosegla vrhunac u filmovima i na televiziji, mnoštvo ljubitelja 'Sumraka' i serija 'Vampirski dnevnici' i 'Okus krvi' zasigurno će naći nešto korisno u izjavi za medije PPFA-a o sigurnom seksu s vampirima. Onima koji planiraju intiman odnos s krvopijama svakako će trebati nešto više od češnjaka kako bi se sačuvali od raznih spolnih bolesti i neželjene trudnoće, prenosi MyFox.

Među mjerama opreza je testiranje za spolne bolesti jer 'iako su besmrtni, ne znači da vampiri nisu zaraženi'. PPFA također savjetuje da se ljubitelji ne daju šarmirati i da spriječe moguće zaraze te neželjenu trudnoću korištenjem prezervativa.

Iako su savjeti koje je organizacija PPFA pružila u svojoj izjavi za medije korisni u bilo kojem slučaju, mediji su pohvalili domišljatu ideju korištenja trenutnog ludila za vampirima kako bi promovirali siguran seks.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više