ALI ZAŠTO?

Bedastoće koje možete kupiti na internetu

08.11.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Gospodar internetskih aukcija je eBay, trgovina u kojoj možete kupiti bilo što što vam treba, no u mješavini korisnih uvijek se nađe i poneki uistinu beskoristan i bizaran predmet. Primjerice, nedavno ste mogli licitirati za ljudsku ruku u tegli, a još uvijek možete postati vlasnik ukletog stolnjaka i kamena koji podsjeća na Isusa. Najbolje je od svega što možete anonimno i bez srama kupiti potpunu glupost i nitko neće znati – osim vas samih

Krumpir u obliku penisa

Početna cijena tog prehrambenog proizvoda neobična izgleda je 0,99 dolara. Sretnom kupcu krumpir će stići iz Gypsuma u Coloradu.

Prodavač u opisu kaže da se radi o svježe iskopanom krumpiru u obliku penisa.

Ljudska ruka u tegli

Početna cijena ljudskoj ruci u staklenki bila je 25,99 dolara. Prodavač koji živi u Smyrni u Tennesseeju kaže da se radi o jedinstvenoj ljudskoj ruci u tegli.

Ako je stvarno u pitanju ljudska ruka, onda je sigurno jedinstvena, no nekako sumnjamo da postoji netko tko bi uistinu prodavao ljudske udove na internetu, pa se vjerojatno radi o vjernoj replici kojom će onaj tko ju je kupio plašiti svoje poznanike.

U najgorem slučaju netko je kupio stvarno skupu staklenku i mlatilicu za muhe neobična izgleda.

25 fotografija lijepih stopala

Početna cijena 25 fotografija ženskih stopala je 7,99 dolara. Očito se radi o ponudi koja ima ciljanu publiku jer osoba koja prodaje slike svojih stopala u opisu dodaje da ste već vjerojatno vidjeli njezine noge u najlonkama te da je došlo vrijeme da vidite ono što su čarape pokrivale.

Prodavačica također dodaje da te slike sigurno nemate u svojoj zbirci te da će njezina seksi stopala pokrenuti vaš motor. Tko god da kupi 25 fotografija stopala, može ih odmah dobiti elektronskom poštom.

Ukleti stolnjak

Za samo 19,99 dolara možete postati ponosni vlasnik jednog ili više duhova koji žive u stolnjaku. Ukleti stolnjak trenutno se nalazi u Chicagu, a detalji ne otkrivaju prirodu prokletstva koje prati komad tkanine na prodaji.

Opis stolnjaka samo navodi da se radi o starom pokrivalu za stol s finim tkanjem po rubovima i nekim manjim oštećenjima te da ga prodavač ne preporučuje onima koji se plaše nadnaravnog.

Lutka vanzemaljskog djeteta

Za bijednih pet dolara netko bi mogao postati vlasnik 50 centimetara visoke lutke vanzemaljskog djeteta koje se trenutno, prema vlasnikovom opisu, nalazi u Pontiacu u Michiganu u njegovom podrumu, jer mu obitelj nije dozvolila držati 'tu stvar' gdje je svatko može vidjeti.

Vanzemaljska beba ima malu mrlju na leđima i manje oštećenje među nogama. Ne sumnjamo da će se naći netko tko vjeruje u vanzemaljske otmice i da će smjestiti bizarnu igračku u novi dom.

Kamen koji sliči na Isusa

Očito prodavač vjeruje da je sličnost kamena s Isusom izrazita, s obzirom na početnu cijenu od 275 dolara. U opisu također stoji da se radi o 'duhovnoj umjetnosti' koja je vrlo inspirativna jer je djelo prirode.

Prodavač iz Lake Havasu Cityja u Arizoni dodaje da se kamen također lako može pretvoriti u komad nakita.

Uniseks S&M gumena maska na napuhavanje

U prvom trenu vjerojatno niste bili sigurni u što gledate s obzirom na sličnost s bundevom ili ogromnom žutom loptom, no radi se o maski na napuhavanje za ljubitelje vezivanja i pokornosti u krevetu. Početna cijena je 40 britanskih funti, a prodavač se nalazi u Hong Kongu u Kini.

Neobičnu masku proizvela je tvrtka Aqua Latex, a navodno je vrlo rastezljiva te potpuno sigurna za upotrebu. Osim u boji kože, moguće ju je nabaviti i u drugim nijansama, a zatvarač je na pozadini.

Na prednjoj strani je otvor za usta – valjda da Humpty Dumpty može vrištati.

Kip Napoleona Bonapartea u prirodnoj veličini

Pomalo je neobično to da baš Britanac za početnu cijenu od 495 funti prodaje kip francuskog vojnog genija i cara Napoleona Bonapartea koji je visok 180 centimetara. Visina te statue posebno nas čudi, s obzirom da je francuski osvajač ostao poznat u povijesti i po tome što je navodno bio vrlo nizak (što nije točno - Napoleon je bio prosječne visine).

Pretpostavljamo da bi kičasta statua mogla poslužiti za odlaganje kišobrana ili kao ogromni vrtni patuljak.

Štap za hodanje napravljen od bikovog penisa

Zapravo nije čudno to da su neki već licitirali za štap napravljen od bikovog penisa (možda doktor House iz istoimene serije?), jer se radi o nečemu što Chuck Norris vjerojatno ima kod kuće, a pretpostavljamo da od samog dodira muškarcima naraste nekoliko dlaka na prsima.

Visina štapa je 83 centimetara, a na kraju ima vrh koji sprečava klizanje. U središtu štapa nalazi se čelična šipka za dodatnu stabilnost.

Dakle, radi se o bikovom penisu koji u sredini ima čeličnu šipku, a dugačak je 83 centimetra – nešto na što se svatko može osloniti.

Satenska slika admirala Ackbara

Onima koji ne znaju tko je admiral Ackbar, ovo umjetničko djelo ništa ne znači, no pobunjenici iz udaljene galaksije vrlo vjerojatno drže barem jednu satensku sliku na zidu svake osnovne škole na Coruscantu. Radi se o predvodniku flote koja je uništila drugu Zvijezdu smrti u 'Povratku Jedija' – šestom dijelu čuvenog znanstvenofantastičnog serijala 'Ratovi zvijezda' Georgea Lucasa.

S obzirom da se radi o tako uglednoj osobi, nije ni čudo da taj ukrasni komad tkanine ima početnu cijenu od 74,99 dolara, a u pitanju je ručni rad iz Indije, djelo profesionalnih umjetnika koji rade na satenu.

U opisu stoji da je umjetnička galerija u Radžastanu posebno naručila portret admirala Ackbara, a nakon što su ga Amerikanci vidjeli stvorena je i ograničena serija na crnom satenu kojoj pripada i ovaj primjerak.