NIJE SMIJEŠNO

10 najtreš primjeraka donjeg rublja

23.10.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Bliži se vrijeme darivanja i već ste navikli nemati apsolutnu nikakvu ideju o tome kako iznenaditi svoga partnera. Ne samo to, riječ je o apokaliptičnoj 2012. Pa je l' ima bolji način za dočekati smak svijeta nego u pletenim muškim gaćicama? Evo prstohvat totalno zlih primjeraka donjeg rublja. Žalosno, smiješno, oboje, nijedno... Reakcije nepredvidljive

Držač za grudi
Muški rod već poprilično vremena zna koji je najbolji grudnjak koji je priroda izmislila – čvrsti par ruku koji prilazi sleđa i čuva nježne obline od svih sila gravitacije. Problem je što ne stoji uvijek na raspolaganju. Doskočili su tome autori ručnog grudnjaka, a njihove vlasnice se barem ne mogu požaliti da ih nitko nije zašlatao od stoljeća sedmog.

Tange za trčanje

Nema ništa gore nego kada vam pri trčanju gaće svako malo zapnu u guzni procijep. Situacija se najbolje rješava čvrstim komadom tangi koje, kada jednom potonu u dupe, stvaraju osjećaj nevjerojatne slobode. Lišeni svih barijera, možete onda i goli trčati po plaži, ako treba, kao što uostalom i demonstrira junak s fotke.

Gaće s otvorom za testise
Trešeri donjeg rublja definitivno će cijeniti gaće koje možda ne drže stvari pod kontrolom, ali ih zauzvrat drže provjetrenima. Proizvođač ih je iskreno nazvao Sacfree i obećava novu dimenziju ugode svima koji ih opašu oko struka. Jest da, gledano čisto dizajnerski, prirodna boja mošnji kontrira demonstriranoj nijansi plave, no to će vrlo lako riješiti nečije koljeno.

Protuplinske gaće
Kako prdnuti i i ostati živ, a posebice očuvati okolinu od nuklearne pogibelji, bila je ideja vodilja za ingeniozni tim stručnjaka koji su se domislili protuplinskim gaćama. Iskrojili su ih od posebno izrađenog najlona koji ne dopušta izlazak zraka, a na stražnjem dijelu imaju poseban ugljični filtar koji nemile miomirise pretvara u čisti planinski zrak. Još da im netko doda zvučnu izolaciju i možete se rasteretiti usred svečanog prijema, u predsjedničkim dvorima ako treba.

Mikrovrećica
Sportaši inspirirani grčkom atletskom tradicijom posebno će cijeniti gaćice Micro sport pouch, koje zapravo nisu gaćice nego nešto poput duhanske vrećice koja nije, eto, duhanska, već pridržava ud i jaja. Tako gologuzi straga i pričvršćeni sprijeda bez sumnje dobivate nekoliko dodatnih stotinki, no mikrovrećica vjerojatno odlično funkcionira i ispod dresa. Možda jedino taj pridjev mikro... djeluje loše za sportski moral.

Vibrirajuće tigraste tange
Konačno je i muški rod dobio svoju međunožnu igračku na daljinsko upravljanje. Da citiramo sjajnu marketinšku uputu proizvođača: 'Kao divlja egzotična životinja, nepripitomljena i izvan kontrole, ove moćne vibrirajuće tigraste tange učinit će od vas lovca!' E sad, biti izvan kontrole s daljinskim upravljačem malo je kontradiktoran koncept, ali nema veze. Kontradikcije su u većini slučajeva vrlo napaljiva stvar.


Nakurnjak sa zvončićima
Ispleten po najnovijoj bakinoj modi, ne možemo se ne složiti da je riječ o savršenom daru za dane prskalica, petardi i zašećerenih kuglica. Činjenica da dotični nakurnjak na vezicama ima dva zvončića samo će unijeti dodatno blagdansko raspoloženje u topli dom. Zvončići, pretpostavljamo, izvršavaju nekoliko funkcija. Prva je da ukućani znaju koja vam je točna lokacija u stanu, a druga ta da doznaju što točno radite sa svojim opletenim frendom.

Gaćice s dodatnim dlačicama
Na radost mladeži i tugu stareži, nestadoše stidne dlačice sa ženskog međunožja. Bit će da je to stoga što se nove generacije više ne stide. No za sve klasičare, nostalgičare i poštovatelje prirodnog dizajna postoje ženske gaćice koje nadomještaju izvana ono što možda fali iznutra. Dakle, muf je zalijepljen na tkaninu sprijeda. Još ako imaju procjep po sredini, ne morate ih ni skidati i sve je kao u dobra stara vremena.


LED grudnjak
Blagdanski treš vrhunski će nadopuniti krzneni grudnjak s nataknutim LED lampicama. Još ako ima programiranu treš melodiju Jingle Bells, nećemo više biti u stanju reći gdje prestaje simbolika, a počinje stvarnost. Naravno, za vrijeme kada se ne koristi vidimo ga obješenog za grančicu bora.

MP3 grudnjak
Već smo pisali o svakakvim grudnjačkim tehno čudima, ali ovo nam je promaklo. Dakle, stvar ima sve funkcije iPoda, samo što su iste pozicionirane na vrhove bradavica. Ako nešto ne možemo prigovoriti treš proizvodima, to je da nisu funkcionalni, no ovo... Koji je gušt šarati po playlisti ako su sluške zataknute u uši vlasnice sisa? Bilo bi glazbeno i seksualno smislenije da je u grudnjak ugrađen par moćnih zvučnika i razvaliti Stublićeve 'Dobre vibracije'.