Funtime TAJNI REVOLUCIONAR

Ubisoft radi na nastavku Assassin's Creeda

  • Autor: D.R.
  • 2.12.2008 14:00:21
  • 2.12.2008 13:56:42

Francuska revolucija je jedan od značajnijih povijesnih događaja koji proizvođači igara dosad nisu obradili, no Ubisoft bi to iduće godine mogao ispraviti

Ubisoftov Assassin's Creed je jedan od ovogodišnjih hitova u kojem smo preuzeli ulogu Altaira, pripadnika tajne organizacije koja je odlučila promijeniti povijest ubojstvom devet javnih osoba u 12. stoljeću tijekom križarskih ratova.

Kao i svaki hit, i Assassin's Creed je željno žudio za nastavkom, a prema izjavi čelnika Ubisofta tijekom konferencije za novinare, isti je već u poodmakloj fazi razvoja i mogli bismo ga zaigrati za najviše godinu dana. Kako je riječ o neslužbenoj najavi, detalji igre nisu poznati, no prema nekim glasinama, došlo je do značajnih izmjena u samom konceptu.

Nema sumnje da ćemo se ponovo prikradati, koristiti sjene, kriti se među običnim ljudima i eliminirati značajne osobe, no prema analitičaru Michaelu Pachteru, radnja bi se mogla odvijati u 18. stoljeću. Konkretno, on spominje Francusku revoluciju, što nakon kraćeg razmišljanja zvuči logično za takav tip igre, a obzirom da je riječ provjerenom izvoru, izgleda da Pachter zna više no što želi otkriti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više