NA PREKO 5.000 FOTKI

Upoznajte najfotografiraniju curu na Facebooku

30.03.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Ciara Joyce, 21-godišnja britanska studentica, nalazi se na najviše fotografija na Facebooku. Dosad ih je izbrojeno preko 5.000, a i sama ih je u jednom navratu snimila 400, i to u jednom jedinom danu

Ciara Joyce, studentica marketinga na Sveučilištu u Worcesteru, očito je ovisna o škljocanju fotoaparatom s obzirom na to da je požnjela naslov najfotografiranije cure na Facebooku, piše britanski Telegraph. Ne samo da je samu sebe očito slikala u svakoj prigodi te to stavila na svoju stranicu, već je okružena i masom prijatelja na čijim je fotkama Ciara postala neizostavan inventar.

Postoji toliko tagova s njezinim imenom da je njezin dečko Andy Gorman pokrenuo grupu pod nazivom 'Je li Ciara Joyce osoba s najviše tagova na Facebooku?'

Gospođica Joyce, inače iz Kenta, kaže da nije imala pojma da je završila na toliko fotki koje su porazbacane po sveprisutnom social networking siteu. Tomu je, začudo, dodala da se uopće ne voli fotografirati.

'Nisam ekstrovert koji stalno skače pred objektiv. Zapravo, ne volim da me se slika. Misim da postoji toliko mojih slika na Facebooku zato što ih ne cenzuriram', uvjerava javnost sramežljiva Joyce.

Cura, pored toga, objašnjava da je imala digitalni fotoaparat prije svojih vršnjaka koji su je potom tražili da sve te slike stavi internet te da u tome možda leži razlog njihovog ogromnog broja. 'Jedne sam večeri izašla van i napravila 400 fotki. Nakon toga sam si rekla da je to suludo i da se trebam zabavljati', kazala je.