KLONOVI NAPADAJU

Nevjerojatne ljubavne priče blizanaca i blizanki

13.10.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Bilo bi statistički nemoguće očekivati da se nijedne sestre blizanke nikad neće udati za braću blizance, no iako se to ne događa često, zabilježeno je oko 250 takvih parova na svijetu

Sestre Lilia i Liana i njihovi muževi Aleksej i Dimitrij Semjonov
Diane i Darlene Nettemeier udale su se za Craiga i Marka Sandersa

Kad su prije desetak godina jednojajčane blizanke Darlene i Diane Nettemeier srele jednojajčane blizance Marka i Craiga Sandersa, vjerojatno nitko nije mogao zamisliti da će se oženiti. Sandersi su pozvali sestre Nettermeier na 'dupli spoj' te su ih nakon prilično sretne večeri u kockarnici u Las Vegasu odlučili i zaprositi.

Nakon što su se zaljubljeni parovi vratili iz Las Vegasa u rodni Teksas, ubrzo su se i oženili te sagradili kuće jednu do druge.

No ne samo da su dva brata kleknula pred blizanke, već ih je u skoroj budućnosti čekalo još jedno duplo iznenađenje – Diane i Craig dobili su jednojajčane blizance – Colbyja i Bradyja koji sada imaju sedam godina.

Barbi Kantor-Goldenberg i njena sestra Cheryl udale su se za braću Goldenberg

Barbi Kantor-Goldenberg iz Rye Brooka u New Yorku i njezina sestra blizanka Cheryl udale su se za blizance Brucea i Barryja Goldenberga. Zasebne ceremonije dogodile su se prije više od 30 godina, a danas su svi još sretno oženjeni s petoro djece.

Budući da se radi od dvije jednojajčane blizanke koje su se udale za dvojicu jednojajčanih blizanaca, njihova djeca su genetski svi braća i sestre jer im roditelji imaju isti DNA.

Sestre Glasscock udale su se za braću Schmidt

Jednojajčane blizanke Ginna i Gaylen Glasscock iz Abilenea prije samo tri godine stale su pred oltar sa svojim odabranicima – također jednojajčanim blizancima Erichom i Nicholasom Schmidtom. Sestre koje su bile samo godinu dana mlađe od svojih budućih muževa počele su izlaziti s njima na prvoj godini fakulteta.

Iako su dva para često izazivala poglede i cerek kolega, blizanke su odmah nakon prvog poljupca znale da su njihovi budući partneri 'oni pravi za njih'. Gaylen i Nicholas odlično su si odgovarali jer su oboje predane i iskrene osobe, a Ginna i Erich našli su se jer su oboje vrlo opušteni.

Nakon tri godine viđanja blizanci su zaprosili blizanke 27. listopada zajedničkim iznenađenjem – sestre Glasscock mislile su kako sudjeluju u fotografiranju za novi restoran Amarillo u vlasništvu obitelji Schmidt, no kad su im za stol stigli deserti s prstenjem, bilo im je jasno o čemu se radi.

Parovi su imali vjenčane ceremonije jednu za drugom – Gaylen i Nicholas su se oženili u četiri popodne, a Ginna i Erich su rekli 'da' u pola šest. Iste djeveruše nosile su na jednom vjenčanju žuto, a na drugom ružičasto.

Imali su i iste goste u istoj crkvi, a svi su na kraju završili na istoj zabavi. Sestre Glasscock i braća Schmidt su jedni drugima bili kume i kumovi.

Lilia i Liana udale su se za Alekseja i Dimitrija Semjonova

Sestre Liana i Lilia udale su se u zajedničkoj ceremoniji za Dimitrija i Alekseja Semjonova u ruskom gradu Pečori. Prijatelji i rodbina su ostali zbunjeni vjenčanjima.

Majka mladoženja kaže kako nema problema s raspoznavanjem vlastitih sinova, no njihove supruge nešto su potpuno drugo. Mnogi koji poznaju neobične ruske parove još imaju poteškoća prepoznati o kojoj se sestri radi. Štoviše, događalo se da se čak i sami parovi ponekad nakratko zabune.

Blizanke su upoznale braću Semjonov oko godinu dana prije vjenčanja u noćnom klubu u Sankt Peterburgu.

Sestre Zhang Lanxiang i Jiang Juxiang i njihovi muževi Yang Kang i Yang Jian
Misterij obiteljskog restorana koji ne radi samo tri sata

Goste restorana u Yiwuu u Kini zbunjivalo je kako je moguće da ima radno vrijeme od 21 sata na dan i da je par koji ga vodi uvijek spreman poslužiti svakome obrok. Mjesno stanovništvo čak ga je počelo nazivati 'restoran robotskog para' jer je jedino vrijeme kad vlasnici nisu bili prisutni bilo od tri do šest ujutro.

No novinar Today Morning Posta razgovarao je s vlasnicima restorana i otkrio bizarnu istinu – restoran zapravo vode dva bračna para blizanaca i blizanki.

Blizanke i blizanci oženili su se 2008. i preselili se u Yiwu te tamo zajedno otvorili restoran.

'Mnogi naši gosti rekli su nam da radimo previše i da smo kao roboti, no čini se da većina zapravo ne zna da nas ima četvero', rekao je tridesetdvogodišnji Mao Zhanghua.


Bračni parovi Sinton slave dijamantne pirove

Braća Frank i Roy Sinton na isti dan su zaprosili svoje djevojke Irene Evans i Joyce Toft, a nisu se unaprijed ništa dogovorili. Jednojajčani blizanci su se i oženili iste godine, pa su nedavno proslavili i dijamantni pir – 60 godina braka.

Kad je Yang Kang sreo Zhang Lanxiang

Dvije sestre blizanke Zhang Lanxiang i Jiang Juxiang udale su se za identične blizance Yanga Kanga i Yanga Jiana, no jedna je ljubav zaslužna za početak druge.

Dvadesettrogodišnji Yang Kang sreo je i zaljubio se u Zhang Lanxiang na poslu u Wuxiju. Ubrzo su se odlučili vjenčati, pa su se zaručili i napravili zabavu povodom sretnog događaja.

Na zaručničkoj zabavi Kangov brat Jian upoznao je sestru buduće mlade i odmah se zaljubio. Dva para vjenčala su se na zajedničkoj ceremoniji u rodnom Binhaiju, a budući da su im se čak i roditelji znali zabuniti pri raspoznavanju, braća su se različito ošišala, a sestre su nosile haljine različite boje kako bi svi znali tko je tko.