KOG' NACRTAM, TAJ JE ŽIV

Budite kreativni, smislite priču za čiču Glišu

26.09.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Nekada davno smo ih znali uz dobro poznavanje rječnika objesiti, a danas se sami od sebe miču po ekranu – nacrtajte i vi svog čiču Glišu i pogledajte u kakvu će vas to avanturu odvesti

Svakom ponekad treba par minuta odmora od naporne svakodnevnice ili sitnica koje nas iscrpljuju. Za takve slučajeve od srca preporučujemo stranicu drawastickman.com na kojoj se nalazi prava stvar da vas nakratko zabavi.

Sve što morate napraviti da se zabavite jest da mišem na ekranu nacrtate svog čiču Glišu. Jednom kad ste završili – bez obzira jeste li se odlučili na varijantu koja se sastoji od pet crta i jednog kruga ili nekog kompleksnog umjetničkog pokušaja autoportreta s cilindrom i štapom – igra počinje.

Da vam previše ne pokvarimo iznenađenja koja vas čekaju ako ste odlučili nacrtati svog čiču Glišu, otkrit ćemo vam samo da će vaš crtež oživjeti i rješavanjem raznih problema koji uključuju balon i morske pse napokon otkriti i poruku autora ove simpatične igrice.

Nakon što prvi put završite s igranjem nemojte se sramiti i pokušajte ponovo – samo ovaj put dajte mašti na volju i crtajte što vas volja – jer kutije se mogu otvoriti i daljinskim, a svaki predmet može biti i nešto potpuno drugo. Čak i čiča Gliša može zapravo biti – teta Glišeta.

Gotovo da nema smisla govoriti kako je ovo idealna igra za mlađe naraštaje, pa je nemojte zaboraviti njima preporučiti.

Za one koje dugo nisu igrali vješala