Funtime SIROMAŠTVO NA VISOKOJ NOZI

Prosi po cesti, a ima četiri auta i nekoliko stanova

  • Autor: tportal.hr
  • 22.9.2011 13:22:01
  • 22.9.2011 9:51:24

Na kineskom satelitskom programu za pokrajinu Jiangxi nedavno je prikazan Kinez koji prosi po ulicama Pekinga, a posjeduje četiri auta i nekoliko nekretnina. Ubrzo je otkriveno da prosjak i njegova obitelj žive na visokoj nozi

Pekinški prosjak poznat kao 'kralj četvrti Xidan', jer ga se najčešće može vidjeti u tom dijelu grada, nedavno je završio i na televiziji jer je otkriveno kako posjeduje nekoliko nekretnina i automobila. Nakon što je razotkriven na televiziji, mnogi ljudi potražili su odgovore na to kako taj pekinški prosjak zapravo živi i otkrili da se radi o obiteljskom čovjeku koji živi s majkom i dva sina.

Prosjakova majka navodno nosi veću količinu zlatnog nakita, a djeca su mu od glave do pete odjevena u dizajnersku odjeću. Iako je nedvojbeno bogatiji od onih koji mu daju novac, jedan od komentatora s interneta stao je u njegovu obranu, jer to što radi nije nezakonito, već samo nemoralno.

Kralj četvrti Xidan svim se prolaznicima klanja dodirujući čelom tlo i tako prosi. Nakon što se saznalo da je zapravo imućan, mnogi čitatelji su rekli kako od njih više neće dobiti novac.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više