Funtime OTMJENO KUPANJE

Posjetili plažu u večernjoj toaleti

  • Autor: tportal.hr
  • 16.9.2011 11:21:59
  • 16.9.2011 10:55:12

Drugu godinu zaredom umjetnička grupa Improv Everywhere organizirala je odlazak na plažu u večernjim odijelima i otmjenim haljinama. Izlet je, kao i uvijek, u potpunosti uspio

Plažu Rockaway u New Yorku te još pet drugih plaža u svijetu posjetilo je neobično društvo izletnika. Oko 100 sudionika organiziranog izleta skupilo se u večernjoj toaleti na plažama Sydneyja u Australiji, Malmoa u Švedskoj i već spomenutog New Yorka u SAD-u.

Za neobičan odlazak na plažu zaslužna je kao i prošle godine izvođačka grupa Improv Everywhere. Ljudi svih dobi skupili su se na kilometru plaže i u otmjenoj odjeći sunčali, plivali, te se zabavljali raznim igrama.

Iako Improv Everywhere uglavnom ne ponavlja scenarije, odlazak na plažu u večernjim odijelima bio je mnogim sudionicima prošlogodišnjeg događaja jedan od najdražih dana u godini, pa ga je grupa odlučila pretvoriti u tradiciju. Improv Everywhere 'otmjene plivače' prošle je godine okupio na Coney Islandu.

Upute za ovogodišnji izlet bile su iste kao i prošle godine – 'provedi normalan dan na plaži u večernjoj toaleti kao da je to najnormalnija stvar'. Kao i uvijek, najzabavnije su bile reakcije neupućenih.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više