JESENSKO ČIŠĆENJE KUĆE

Claudia Schiffer angažirala istjerivača duhova

06.09.2011 u 13:51

Bionic
Reading

Bivši supermodel Claudia Schiffer preselila je s mužem i djecom u pet milijuna funti vrijednu kuću. Prije njih kuću je posjetio istjerivač duhova kako bi je u potpunosti očistio od neželjenih uljeza i kako bi lijepa Claudia mogla mirno spavati

Nakon što su pozvali istjerivača duhova da im riješi probleme, Claudia Schiffer i njezin muž Matthew Vaughn uselili su u novu kuću u britanskom Suffolku s troje djece. Službeno, par se preselio kako bi radnici mogli urediti njihov dom u Londonu, dok prijatelji tvrde da su se samo zaželjeli malo mira nakon skandala koji im je uzdrmao bračne temelje, piše Daily Mail.

Naime, prije ljeta Vaughn se našao u središtu medijske pažnje nakon što su se proširile glasine da je upravo on otac još nerođenog djeteta zvijezde serije 'Mad Man' January Jones. Premda su zajedno radili na novom nastavku filma 'X-Men', producent i redatelj Vaughn je oštro demantirao te napise te rekao da su takve tvrdnje 'duboko uvredljive' te da je s njegovim brakom sve u redu.

Claudia i Matthew preselili su u Suffolk s djecom Casparom (8), Clementineom (6) i niti godinu dana starom Cosimom.

Osim što su prethodno očistili kuću od duhova, također su prenamijenili štalu koja se nalazi uz vilu. To je sad Claudijina garderoba jer lijepa manekenka navodno svaki dan nosi drugu odjeću.