Funtime ZA RIŽU I NOVČANIKE

Kako se džepari kineskim štapićima

  • Autor: tportal.hr
  • 5.9.2011 12:21:22
  • 5.9.2011 10:54:06

Na neki čudan način zapravo je logično da će vas kineski džepari opljačkati koristeći – kineske štapiće. Majstori raznih drevnih vještina pokazali su da su im i kriminalci vrlo vješti

Kineske videokamere ulovile su vješte džepare na djelu. Oni koji su poslije gledali snimke vrlo vjerojatno nisu očekivali da će saznati da su krađe obavljene – kineskim štapićima.

Kineski lopovi ne samo da uz pomoć drvenih štapića, kojima se inače jede, mogu izvaditi novčanik iz džepa žrtve, već su toliko vješti da kradu i skliske mobitele. Smjeli kradljivci bez srama ili straha djeluju usred bijela dana na ulicama kineskih gradova, a najčešće žrtve su im kupci koji već nešto nose u rukama ili im je nešto skrenulo pažnju.

Opušteno hodajući iza žrtve lopovi kineskim štapićima posežu u džepove i torbe te traže nešto vrijedno. Kad nađu novčanik ili mobitel, spretno ga ukradu i odmah odlaze u suprotnom smjeru.

Policija kaže da kriminalci korištenjem kineskih štapića ne ostavljaju otiske, a tehnički čak ni ne stavljaju ruke u tuđe džepove.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više