Funtime SPASIMO MIRANDU

Duhoviti film o policiji, curici i kornjačama

  • Autor: tportal.hr
  • 2.9.2011 13:15:53
  • 2.9.2011 11:55:34

Kratki duhoviti film sa sitea Zoochosis ima sve neophodne sastojke za dobru zabavu – akciju, dramu i policajce u potjeri za pravdom. A u pozadini svega može se čuti i zanimljiva priča o malim mostovima za kornjače

Ako se pitate kakve veze ima policija s curicom i kornjačama, možda je najbolje da vam objasnimo dio u vezi malih oklopljenih gmazova. Amaterski znanstvenik Michael Musnick koji živi u Duchess Countyju u federalnoj državi New York otkrio je da mnogo kornjača pogiba u blizini tračnica vlaka.

Iako je lako požuriti i zaključiti da kornjače vjerojatno pogibaju pod kotačima vlakova, to nije točno. Kornjače umiru kod šina u velikom broju jer često zapnu na njima i zatim ih sunce ubije.

Zbog tog razloga Musnick je smislio način kako pomoći kornjačama i predložio je nadležnima male mostove za kornjače.

Eto, sad razumijete o čemu djevojka koja se može čuti na početku i kraju kratkog filma grupe Zoochosis 'Spasimo Mirandu' priča.

Policija u kratkom filmu traži malu curicu i više puta tijekom ispitivanja vozača kojeg su zaustavili na cesti pitaju gdje je mala curica. Nećemo vam otkriti kraj filma, nego ćemo vam ostaviti da ga sami pogledate.

Uživajte!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više