OKO SOKOLOVO

Iz aviona vidio kako mu pljačkaju kuću

31.08.2011 u 14:09

Bionic
Reading

Steven Lynn iz Arkansasa htio je fotografirati svoj dom iz aviona, no umjesto slike koju će uramiti ulovio je dva provalnika kako mu pljačkaju kuću

U niskom letu Steven Lynn koji se nadao da će napraviti zračnu fotografiju svog doma u Arkansasu umjesto toga fotografirao je dvojicu provalnika. Roosevelt Smith III i Joseph Peel bezbrižno su prenosili stvari iz Lynnove kuće u svoj kamion dok im je vlasnik letio iznad glava i u nevjerici ih promatrao.

'Pogledao sam dolje i neki ljudi su prenosili stvari iz mog doma u svoj kamion. Nije ih nimalo zabrinjavalo što im nad glavama zuji avion', rekao je Steven Lynn.

Nakon što ga je prošao prvobitni šok Lynn je nazvao strica koji živi u blizini i rekao mu da nazove policiju. Zamjenik okružnog šerifa Phillip Wheaton kaže kako su provalnici pobjegli prije nego je policija stigla na poprište zločina, no pilot ih je pratio dok ih sam šerif nije zaustavio.

Većina ukradenih predmeta je nađena, no Lynn tvrdi kako mu još nedostaje i puška vrijedna 1.200 dolara (oko 6.240 kuna). Dom Stevena Lynna samo je jedan u nizu opljačkanih kuća u njegovom susjedstvu i nevjerojatna je sreća što je spazio lopove.

'Vjerojatnost da ćete iz aviona ugledati kako vam pljačkaju kuću je toliko mala da mi takav scenarij ne bi nikad pao na pamet. Neugodno sam se iznenadio, no imam osjećaj da sam ipak dobro prošao', rekao je Steven Lynn.