Funtime JAVNO MIŠLJENJE

Njujorčani dobili priliku reći nešto lijepo

  • Autor: tportal.hr
  • 23.8.2011 11:50:58
  • 23.8.2011 11:18:05

Izvođačka grupa Improv Everywhere u suradnji s muzejom Guggenheim je organizirala svoj uobičajen oblik zabave – postavila je u središtu New Yorka drvena postolja za držanje govora s megafonima i velikim ukrasnim pločama na kojima je pisalo 'Reci nešto lijepo'

Izvođačka grupa Improv Everywhere poznata je po svom osebujnom smislu za humor, pa nije čudno što je u suradnji s muzejom Guggenheim omogućila građanima New Yorka da kažu nešto lijepo.

Postavili su po središtu grada drvena postolja za držanje govora s vrlo vidljivim zlatnim ukrasnim pločama na kojima je pisalo 'Reci nešto lijepo' i na njih stavili megafone.

'U sklopu zadnjeg projekta izgradili smo drvena postolja za držanje govora s držačima za megafon i ukrasnim pločama na kojima je pisalo 'Reci nešto lijepo'. Postavili smo postolja po New Yorku i zatim ih samo snimali. Željeli smo vidjeti hoće li Njujorčani iskoristiti priliku i glasno 'reći nešto lijepo'. Ovaj projekt smo napravili u sklopu izložbe koja je trenutno u muzeju Guggenheim', rekao je predstavnik grupe Improv Everywhere.

Zabavni projekt u svrhu promicanja izložbe u muzeju Guggenheim ostvario je potpuni uspjeh, a jesu li ljudi iskoristili priliku da glasno kažu nešto lijepo, možete pogledati sami.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više