Funtime YVONNE I DALJE U BIJEGU

Ni telepatija ih nije približila odbjegloj kravi

Helikopteri, kamere s infracrvenim svjetlom pa čak i stručnjakinja za životinjsku telepatiju mobilizirani su u pronalaženju austrijske krave Yvonne koja je krajem svibnja nestala u bavarskoj šumi, na jugu Njemačke.


Životinja je postala zvijezda u njemačkim i austrijskim medijima u tolikoj mjeri da je njemački dnevnik Bild ovog tjedna ponudio nagradu od 10.000 eura za njezino hvatanje.

Austrijsko sklonište za životinje koje je ponudilo da otkupi Yvonne u slučaju da je se uhvati angažiralo se u najmanju ruku na neobičan način kako bi se krava pronašla.

Stručnjakinja za komunikaciju sa životinjama svakodnevno telepatski kontaktira s Yvonne, kazala je Britta Freitag, dužnosnica skloništa Aiderbichl blizu Salzburga.

Krava je shvatila da joj neće nanijeti zlo ali se i dalje boji pokazati nakon mukotrpnog puta koji je prevalila od farme u Koruškoj do Bavarske, zaključila je stručnjakinja nakon telepatske konverzacije.

Napori u pronalaženju Yvonne uz pomoć helikoptera i kamera s infracrvenim svjetlom nisu urodili plodom, iako je krava od četvrtka dvaput uočena.

Yvonne je pobjegla 24. svibnja prilikom transporta iz Koruške na farmu u Bavarskoj gdje su je trebali udebljati i zaklati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više