Funtime KRATKOTRAJNI SVJETSKI REKORD

Pogledajte drugo najbolje parkiranje na svijetu

  • Autor: tportal.hr
  • 11.8.2011 13:07:33
  • 11.8.2011 11:31:15

Njemački profesionalni vozač Ronny Wechselberger postavio je svjetski rekord u paralelnom parkiranju uspješno uguravši VW Polo između dva vozila na parkirno mjesto dugačko samo 26 centimetara više od njegovog auta, no veselje zbog novog rekorda bilo je kratkotrajno jer je nedugo nakon toga saznao da je Zhang Hua napravio istu stvar – samo na parkirnom mjestu 24 centimetra dužem od vozila

Ronny Wechselberger, poznat i kao C-Rock, nedavno je bio na njemačkoj televiziji jer je postavio novi svjetski rekord u paralelnom parkiranju.

No njegov upis u 'Guinnessovu knjigu rekorda' nije dugo trajao jer je na drugoj strani svijeta Kinez Zhang Hua nedugo poslije oborio Wechselbergerov rekord.

Bez obzira na kratkotrajnost rekorda, snimka Wechselbergerovog postavljanja rekorda je užitak za pogledati.

Profesionalni vozač je korištenjem ručne kočnice uklizao u parkirno mjesto između dva vozila koje je bilo samo 26 centimetara duže od VW Pola u kojem je to obavio.

Sa svojom djevojkom u zagrljaju Wechselberger primio je priznanje i plaketu od 'Guinnessove knjige rekorda'.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više