MATEMATIČKI PRECIZAN

Kako izgleda domišljati trening za bejzbol

11.08.2011 u 10:50

Bionic
Reading

Pretpostavljamo da znate da tenis možete vježbati i tako da igrate protiv zida. No problem u takvoj vježbi je što kasnije morate sami skupljati loptice. Jedan domišljati igrač bejzbola dosjetio se kako doskočiti problemu s lopticama

Većina ljudi koji su vidjeli zabavnu snimku na YouTubeu u kojoj je igrač bejzbola našao domišljat način da vježba samo s nekoliko loptica kaže da se radi o dobro osmišljenom lažiranom filmu, no čak i ako se radi samo o specijalnim efektima, moramo priznati da film izgleda vrlo uvjerljivo.

Iako genijalan način vježbanja možda nije stvaran, film koji je napravljen o tome je dovoljno zabavan da bismo vam ga pokazali.

Na terenu za bejzbol igrač je postavio četiri elastične mreže koje zajedno tvore sustav koji lopticu uvijek vraća natrag udaraču.

Posebno zabavan trenutak u filmu je kad igrač u taj zatvoreni krug ubaci i drugu lopticu, a smatramo da bi film bio još i uvjerljiviji i bolji kad se u pozadini ne bi cijelo vrijeme čuo prilično dosadan glas koji govori kako je odlično i nevjerojatno ono što udarač izvodi na terenu.