Funtime MLADA LJUBAV

Novinarska kamera slučajno snimila prosidbu

  • Autor: tportal.hr
  • 8.8.2011 13:38:27
  • 8.8.2011 10:54:38

Nije nikakva novost da se ponekad na televiziji nađe netko ili nešto u pozadini vijesti i tako postane glavna vijest. Ponekad je to namjerno, a ponekad nije. Mlada djevojka u Kansas Cityju svakako je bila mnogo manje iznenađena prosidbom nego voditeljica vijesti i njeni gledatelji

KMBC-ova voditeljica Brenda Washington radila je izvještaj o zdravoj prehrani na izlazu iz zračne luke u Kansas Cityju dok se u pozadini događalo nešto puno zanimljivije. Nervozni mladić se nakon mnogo okolišanja okrenuo prema svojoj djevojci s prstenom u rukama i kleknuo pred nju.

Taman u tom trenu počeo je unaprijed snimljen dio vijesti o zdravoj prehrani i nestrpljivi gledatelji morali su se strpjeti da završi kako bi vidjeli što se dogodilo s mladim parom. Kad se Brenda Washington ponovo pojavila na ekranu pozvala je par da se približe.

Josh Mulin iz doletio je iz Colorada i na aerodromu ga je dočekala njegova djevojka Ashlee Baldwin. Sretna dvadesetogodišnjakinja nije bila onoliko iznenađena jer je djelomično očekivala prosidbu, no na zadovoljstvo svih prisutnih rekla je 'da'.

Par tvrdi kako se slučajno našao pred kamerom KMBC-a, a namjerava se vjenčati u rujnu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više