SMIJEH SE SMIJEHOM IZBIJA

Kako izgleda vrlo neuspješno nasmijavanje bebe

01.08.2011 u 12:28

Bionic
Reading

Nitko od prvog dana kad mu na svijet dođe dijete nije savršen roditelj. Nema sumnje da se s djecom u određenim poljima treba ophoditi kao s malim ljudima, no možda je ipak važno zapamtiti da vrlo mala djeca ne razumiju svačiji smisao za humor

Mnogi roditelji nesumnjivo priželjkuju što češće nasmijati svoje dijete. No, nije lako naći što će vašeg mališana dovoljno razveseliti niti nam je većinu vremena jasno zašto im je nešto smiješno.

U potrazi za nečim što će natjerati kćer da se grohotom nasmije, nesmotreni otac na snimci s YouTubea pomislio je da će možda smijehom izazvati isti učinak. Glasnim zlim smijehom.

Zašto je mladi otac pomislio da će smijeh kojim animirani filmovi dočaravaju svoje zle likove nasmijati njegovu kćer, nemoguće je shvatiti, no kao što vjerojatno već predviđate, smijeh je imao potpuno obratni učinak i rasplakao djevojčicu.

Iako nepromišljeni otac nije dobio željeni smijeh od svoje kćeri, svakako je postao hit na internetu i uspješno je nasmijao mnoge, uključujući i nas.