tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
-1
Pula
+13
Rijeka
+8
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+11

BIZARNI TALENTI

Kinez pričvrstio zdjelu na trbuh pa njome vukao auto

Dvadesetogodišnji Wu Zhilong ima toliko jake trbušne mišiće da može pričvrstiti zdjelu na trbuh i njome vući auto. Svoj talent je otkrio prije tri godine, a nada se da će jednog dana biti u Guinnessovoj knjizi rekorda

Datum objave:
1.8.2011 9:40

Zadnja izmjena:
1.8.2011 10:08

Samo snagom svojih trbušnih mišića Wu Zhilong može držati velike metalne zdjele, no ovaj nevjerojatan dvadesetogodišnjak nedavno je pokazao da može i mnogo više od toga. Svoj neobičan talent koji je otkrio prije oko tri godine zorno je prikazao kad je na uobičajenu zdjelu privezao konopac i tako vukao auto.

Na vozilu koje je Zhilong vukao oko 20 metara bez ruku bilo je 12 ljudi. Dvadesetogodišnjak je tako uspio samo trbuhom pomaknuti više od dvije tone.

'Ovo je prvi put da vučem auto. Nikad to još nisam pokušao. Dosad sam vukao samo male stvari. Nadam se da ću jednog dana biti u Guinnessovoj knjizi rekorda', rekao je Wu Zhilong.Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr