Funtime IT'S ONLY ROCK 'N' ROLL

Psima i mačkama valij i štitnici za uši protiv buke

Kada se ljubitelji rock&rolla okupe na glazbenom festivalu u East Hamptonu, za dva tjedna, psi i mačke u obližnjem utočištu za napuštene životinje možda će morati uzeti valij da bi se nosili s nesnosnom bukom

U utočištu Animal Rescue Fund u Hamptonu toliko su zabrinuti za zdravlje svojih 150 četveronožnih ukućana da izvršna direktorica Sarah Davidson čak razmatra mogućnost da im nabave štitnike za uši.

Ono se nalazi u šumovitom predjelu pokraj zračne luke preko koje će na festival Music to Know Festival dnevno stizati 6.000 ljubitelja rocka 13. i 14. kolovoza.

Nastupit će, među ostalima, Ellie Goulding, britanski pop pjevač koji je nastupio na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton, kao i Tom Tom Club i grupa Vampire Weekend.

Uz mogućnost davanja sredstava za smirenje i štitnika za uši, planira se i puštanje umirujuće klasične glazbe koja bi neutralizirala buku rocka.

Festival se trebao održati u bogatom selu Amagansettu, no zbog prigovora i tužbi mještana prebačen je na staru pistu zračne luke East Hampton, kažu organizatori.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više