PREKIDAČ NA VRATU

Pogledajte kako deaktivirati mačku

18.07.2011 u 15:29

Bionic
Reading

Da je danas došlo do apokalipse, ostali bismo definitivno uskraćeni za nevjerojatnu zanimljivost – mačke na dnu vrata očito imaju prekidač koji ljudima može zgodno poslužiti za deaktivaciju. Korisno, zar ne?

I dok su psi uvijek pametni, lijepi i dobri, mačke su uvijek zle, lukave i nemoguće. Barem tako tvrde ljubitelji pasa. No činjenica jest da je s mačkama puno teže, da se one ne daju dresirati kao psi (barem većina) i da će ih biti teže obuzdati kad ih uhvati žuta minuta.

Zato je ovaj video vlasnicima mačaka došao kao dar s neba. Naime, veterinarka dovodi mačku za stol na pregled, a životinja kao i svaka druga jedva čeka da pobjegne.

No doktorica zna nešto što mi ne znamo – mačke na vratu ili otprilike na početku kralješnice imaju očito nekakav prekidač jer u trenutku kad joj na to mjesto stavi nešto što nalikuje kvačici za papir, mačka odjednom postaje drvena. Ne samo da se više ne buni i ne miče, nego se doslovce ukoči kao da je mrtva.

Nakon toga s njom možete raditi što god želite – okretati ju, hraniti, cijepiti, ili joj odjenuti omiljeni ružičasti kompletić radi obiteljskog fotografiranja. U svakom slučaju, radi se o korisnoj informaciji svim vlasnicima mačaka, a u slučaju da nemate ništa bolje, poslužit će i kvačica za papir.