DRŽI I NE PUŠTA

Golim rukama ulovio morskog psa

15.07.2011 u 11:07

Bionic
Reading

Ribolovci David Saldamando i njegov prijatelj Scotty Westgaard imaju neobičan hobi – love morske pse, vade ih iz vode, fotografiraju se s njima, pa ih vraćaju u ocean

David Saldamando iz Santa Barbare u Kaliforniji i njegov prijatelj Scotty Westgaard u slobodno vrijeme u kajacima love morske pse, fotografiraju se s njima, pa ih vraćaju u ocean.

Iako zvuči bizarno, kad se morskog psa okrene glavom prema dnu najopasniji morski grabežljivac postane potpuno miran. Naoružani tim teoretskim znanjem David Saldamando nedavno je ulovio svog morskog psa i okrenuo ga naopačke.

Kad se velika riba smirila, dva ribiča počela su fotografirati svoj ulov, no morski pas se neočekivano prenuo i počeo otimati. Budući da su obojica bila u kajacima, Saldamando je nakon nekoliko trenutaka završio u moru s dva i pol metra dugačkim morskim psom. No nije ga pustio.

Saldamando je nastavio je držati morskog psa za rep i ponovo ga smirio te izvukao natrag u kajak kako bi mogli nastaviti s fotografiranjem. Budući da je njegov prijatelj Scotty sve snimio, nitko ne može reći kako se radi o 'lovačkoj priči'.