KATY PERRY, SRAMI SE!

Urnebesna ukrajinska verzija američkog hita

19.03.2009 u 09:41

Bionic
Reading

Ukrajinski bend Los Colorados na televiziji je predstavio svoju verziju američkog hita 'Hot and Cold' Katy Perry, odnosno Katarine Peroi, kako su je sami prekrstili. Ako izuzmemo Bugarku Nevenu Conevu s narodnjačkom izvedom Whitney Houston, ovo bi trebalo biti proglašeno obradom desetljeća

Tko bi rekao da hit 'Hot and Cold' Katy Perry koji je u rujnu prošle godine poharao američke glazbene ljestvice i našao se među prvih pet najboljih zvuči deset puta bolje u verziji jednostavnog ukrajinskog benda? Očito harmonika, bubanj s defom, akustična gitara i kontrabas puno moćnije prenose tužaljku o neodlučnom ljubavniku.

Los Colorados i 'Hot and Cold'
Los Colorados, bend iz ukrajinskog grada Ternopilja, koji eksperimentira s raznim glazbenim žanrovima, kombinirajući ska, punk, narodni melos, urbani ritam, zapravo se predstavlja kao rock bend. Koncerti im nisu ni blizu pitomi poput nastupa na televiziji Smile gdje su izveli Katarinin hit.

Uređeni, u odijelima i kravatama, dečki su se dobro zabavili i posramili Katy Perry. Osim što je video već pregledan gotovo 50.000 puta u manje od mjesec dana, posjetitelji YouTubea su toliko oduševljeni pjesmom da je većina smatra boljom verzijom od originalne. Katy Perry, srami se!